Anasayfaya Git
İLETİŞİM
Bize iletişim bilgilerimiz ile ulaşabilirsiniz
Cevizlik Mah. Ebuziya Caddesi. Aksoy Çarşı No:7/127 Bakırköy İstanbul
Yenilikçi PR Ajansı
Yenilikçi PR Ajansı

"Feed Medya: Yenilikçi PR Ajansı Sektörde Adından Sıkça Söz Ettiriyor"

Son dönemde adını sıkça duyuran PR ajansı Feed Medya, markaları başarıya taşıyan etkili stratejileri ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor.

 

'Girişimcilere Yenilik ve Etkileşim Sunan Feed Medya, PR Ajansları Arasında Parlıyor!"

 "Son dönemde adını sıkça duyuran PR ajansı Feed Medya, markaları başarıya taşıyan etkili stratejileri ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şirket, müşteri odaklı çalışma anlayışıyla sektörde öne çıkıyor.

Feed Medya'nın kurucusu Mustafa Özsoy, ajanslarının başarısının sırrını paylaştı: 'Müşterilerimize özel çözümler sunarak, markalarını sektörde öne çıkarmak istiyoruz. Ekip olarak, iletişim stratejilerini güçlendirmek ve marka bilinirliğini artırmak için titizlikle çalışıyoruz.'

 

"Gelişen pazar dinamiklerine uyum sağlayarak sektörde 10 yılı aşkın bir süredir başarıyla faaliyet gösteren Feed Medya, deneyim ve uzmanlıkla markaların sesini duyuruyor

Feed Medya'nın sunduğu hizmetler arasında, Pr HizmetiTelevizyon ReklamlarıMedya Satın Alma, Kriz Yönetimi, Google Ads Yönetimi yer alıyor. Şirketin müşteri portföyü arasında birçok önemli markalar da bulunuyor.

Feed Medya, sektördeki başarılı projeleri ve gelecek planları hakkında daha fazla detay vermek için önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyecek. Haberimizi takip ederek Feed Medya'nın gelişmelerini kaçırmayın.

 

https://www.61saat.com/feed-medya-yenilikci-pr-ajansi-sektorde-adindan-sikca-soz-ettiriyor

6 Mart 2024
Adres
Cevizlik Mah. Ebuziya Caddesi. Aksoy Çarşı No:7/127 Bakırköy İstanbul
img