Anasayfaya Git
İLETİŞİM
Bize iletişim bilgilerimiz ile ulaşabilirsiniz
Cevizlik Mah. Ebuziya Caddesi. Aksoy Çarşı No:7/127 Bakırköy İstanbul
İşte 6 Altın Kural!
İşte 6 Altın Kural!

Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi Nasıl Yapılır? İşte 6 Altın Kural!

Günümüzde hayatın her alanına etki eden internet ve buna bağlı olarak facebook, instagram ve twitter gibi sosyal medya platformları her geçen gün önemini artırıyor. Peki, hem internette çok sayıda kişinin sizi takip etmesini sağlayıp, hem de profesyonelce sosyal medya yönetimi nasıl yapılır. İşte 6 Altın Kural!

 

Günümüzde hayatın her alanına etki eden internet ve buna bağlı olarak facebook, instagram ve twitter gibi sosyal medya platformları her geçen gün önemini artırıyor.

 

Kişisel sosyal medya uygulamalarının yanı sıra kurumsal sosyal medya uygulamaları da oldukça dikkatli yönetilmesi gerekiyor. 

 

Sektörün öncü kuruluşlarından FEED MEDYA’nın Sosyal Medya Yönetimi Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy hem internette çok sayıda kişinin takip etmesini sağlayıp, hem de profesyonelce sosyal medya yönetiminin yapılabilmesi için uzman desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

FEED MEDYA olarak Sosyal Medya Yönetimi için kişisel ve kurumsal destek isteyenlere hizmet verdiklerini ifade eden Sosyal Medya Yönetimi Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy, “İnternet yaşamımızın her alanındaki etkisini hızla artırıyor. Tüketicilerin alış veriş ve iletişim alışkanlıklarında köklü değişikliklere oluştu. Sosyal medya uygulamaları adeta hayatımızın parçası haline geldi.
Kişisel veya kurumsal sosyal medya platformlarının doğru yönetilmesi uzmanından destek alınması gerekiyor.
FEED MEDYA olarak bu alanda kişilere ve kurumlara sosyal medya konusunda destek veriyoruz.
Çok az etkileşim alan, çok az takipçi sayısına ulaşılan sosyal medya hesapları, FEED MEDYA’nın profesyonel Sosyal Medya Yönetimi ile hiç olmadığı kadar aktif, renkli ve profesyonel olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. FEED MEDYA’nın profesyonel Sosyal Medya uzmanları hedef kitlenize ulaştırıyor.

 

https://www.turkiyehaberajansi.com/profesyonel-sosyal-medya-yonetimi-nasil-yapilir-iste-6-altin-kural/118062/

 

RİSKLERİ DE YÖNETİYORUZ”

 

Sosyal Medya Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy, yönetimindeki FEED MEDYA’nın Uluslararası tecrübeli ekibiyle hizmet verdiklerini belirterek, “Temel stratejimiz kaliteli ve güvenilir hizmet vermektir.
Destek isteyen kuruluşların sosyal medya hesaplarının marka kimliğini en üst düzeye çıkartırken, her zaman trendlerin en üstünde tutmayı sağlıyoruz.
Günümüzde sosyal medya yönetimi dendiğinde firmalar tarafından akla gelen yöntemler, sosyal medyada bir hesap açarak kurum kimliğini oluşturmak, kullanıcıları takip etmek ve kendini takip ettirecek yöntemler bulmak, pazarlama yapmak.
Oysa sosyal medya, reklam ve pazarlama imkanı sunduğu kadar riskleri de olan bir platform.
Bu yüzden de firmaların sosyal medya hesaplarının, hem iletişim konusunda hem de sosyal ağlarda deneyimli ekipler tarafından yönetilmesi gerekiyor. Biz ekip olarak bu riskleri de yönetiyoruz.
Yılların vermiş olduğu tecrübe ile FEED MEDYA ekibi olarak sorumluluğunu üstlendiğimiz sosyal medya hesaplarını yönetirken aşağıdaki 6 altın kuralı esas alıyoruz.
1.Plan, Plan, Plan 
Haftalık içerik planlamaları ve müşteri paneli ile her zaman planlı bir sosyal medya hesabı oluştururuz.
2.Sonuç Odaklı Strateji
Markanızı başarıya taşıyacak stratejiler oluşturup, ölçümlemeler ile performansını her daim göz önünde tutarız.
3.Marka İçeriği
Markanıza özel içeriklerin, sosyal medya hesaplarınızda en iyi şekilde görünmesi için çok çalışırız.
4.Takipçi İletişimi
Takipçilerinizin de rahatlıkla etkileşim kurabileceği müşteri odaklı içerikler oluşturulmalıdır. İletişim elden bırakmayız!
5.Marka Kişiliği
Markanıza fark edilebilir ve tutarlı bir marka kişiliği yaratırız.
6.Ay Sonu Raporlama
Ay sonu raporlamalar ile markanızın tüm ayki performansını inceleriz ve gerekli düzenlemeleri yaparız.” Diye konuştu.

 

“UZMAN DESTEĞİ ŞART”

 

Markalarını bir adım öne çıkarmak isteyen kişi ve kuruluşların uzman desteği alması gerektiğini hatırlatan Sosyal Medya Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy, “Sosyal medya mecraları hedef kitle ile kesintisiz iletişim sürdürülmesi gereken güçlü pazarlama ve marka bilinirliği oluşturulabilen marketing alanlarıdır. Bilinçli yönetilmesi gereklidir. Bu nedenle uzman desteği alınması şarttır.
Çift yönlü bir iletişime sahip olan sosyal medya platformları üzerinde yapılan çalışmalarda markaya özel hazırlanan hedef kitle ile rakip analizleri ve aksiyon planları ile farkınızı ortaya koyuyoruz. 
Facebook, Instagram ve Twitter gibi uygulamalar ile birlikte hayatımıza giren sosyal medya, günümüzde son derece etkili. Milyonlarca kişiye ulaşmada önemli görevler üstlenen FEED MEDYA olarak aynı zamanda marka gelişiminde de hizmet sunuyoruz.
Hayatımızın içerisinde bu kadar girmesi nedeniyle tüm markalar, sosyal medyaya uzmanlarına daha fazla görev düşüyor.” Sözlerine yer verdi.

 

 

6 Mart 2024
Adres
Cevizlik Mah. Ebuziya Caddesi. Aksoy Çarşı No:7/127 Bakırköy İstanbul
img